Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica Što je Moj razvoj?
Što je Moj razvoj? Ispis E-mail

Portal Moj razvoj je vaše mjesto za cjeloživotno učenje!

Na jednostavan način dostupan vam je širok spektar online edukacija za usavršavanje odraslih, i to na hrvatskom jeziku. Ove će vam edukacije pomoći u stjecanju i razvoju vještina (poznatih kao soft skills) koje jačaju vašu konkurentnost na tržištu rada. Jer, poslodavci danas od vas očekuju nešto više od znanja i diploma stečenih formalnim obrazovanjem. Očekuju od vas vještine koje određuju vašu osobnost i sposobnost rješavanja zahtjevnih problema i zadataka na poslu. Zanima ih imate li sposobnosti vođe, pregovarača, komunikatora, timskog igrača, motivatora...

Putem portala Moj razvoj trenutačno vam nudimo četiri programa i 47 edukacije za vaše neformalno usavršavanje, a u pripemi je još desetak novih edukacija.

Možda u ovom trenutku niste više zadovoljni poslom koji radite. Možda želite nešto drugo, novo, više... Možda ste u potrazi za poslom, a sa svojim trenutačnim znanjima i vještinama ne možete odgovoriti zahtjevima tržišta. Naši programi usavršavanja pomoći će vam da povećate svoju zapošljivost - da budete konkurentniji na današnjem i budućem, sve kompetitivnijem, tržištu rada. Stoga, pratite novosti na portalu Moj razvoj.

Naši neformalni programi usmjereni su na stjecanje i razvoj kompetencija potrebnih za život i rad u suvremenom, globalnom, tržišnom okruženju koje od ljudi zahtijeva brzu prilagodbu, nova znanja i vještine te - trajno učenje. A to je posebice važno u specifičnim uvjetima pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji te nakon ulaska u društvo zemalja članica.

Kome su namijenjeni naši edukacijski programi?
 
O
draslima, zaposlenima i nezaposlenima, mlađima i starijima, studentima i učenicima, svima prema osobnim potrebama ili potrebama njihovih poslodavaca, za bolju plaću ili plaću, nastavak obrazovanja, za samopouzdanje, za zadovoljstvo samim sobom, za promjenu kvalitete života …

Usklađenost sa zakonodavstvom

Naše su programske ponude usklađene s važećim zakonodavstvom, ali smo uvijek korak ispred, u suglasju s novim očekivanjima, kako bismo pravodobno odgovorili na promjene.
Primjerice, usklađeni smo s načelima, smjernicama i uputama te standardima Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO) jer na taj način naši polaznici imaju osiguran pristup suvremenom tržištu rada Hrvatske i Europe.

Također, usklađeni smo s temeljnim postavkama Strategije Europa 2020. koja donosi viziju europske socijalne tržišne ekonomije za 21. stoljeće:

Pametan rast: razvijanje ekonomije utemeljene na znanju i inovacijama.
Održiv rast: promicanje ekonomije koja učinkovitije iskorištava resurse, koja je zelenija i konkurentnija.
Uključiv rast: njegovanje ekonomije s visokom stopom zaposlenosti koja donosi društvenu i teritorijalnu povezanost.

e-certifikati

Polaznicima nudimo uvjerenja (e-certifikate) koja svjedoče o položenim ispitima za pojedinačne edukacije, module ili cijele programe.
Certifikat potvrđuje stjecanje kompetencija za obavljanje određenih poslova te sadrži podatke o svojstvima tih kompetencija kroz pripadajući opseg, profil, razinu i kvalitetu, čime se stečena znanja i vještine mogu uspoređivati na hrvatskoj i europskoj razini.

ŠTO pružamo POLAZNICIMA?

Edukacije za svakog, svugdje i u svako doba!
Online obrazovanje omogućuje vam da krenete naprijed ne napuštajući svoj posao i ne žrtvujući osobni život. Ne morate sve ostaviti kako biste se vratili u školu. Možete napraviti svoj vlastiti raspored i organizirati učenje u trenutku koji vama osobno najviše odgovara.
Kvaliteno, fleksibilno i cijenom prihvatljivo, online učenje je način na koji ćete ostvariti svoje profesionalne i osobne želje za unapređenjem vlastitih kompetencija.

Stoga, usavršavajte svoje kompetencije:

 • bez izostanka s radnog mjesta;
 • bez putovanja i dodatnih troškova;
 • bez izbivanja iz obitelji;
 • po pristupačnim cijenama!

ŠTO pružamo POSLODAVACU?

Vodeći računa o usavršavanju kompetencija svojih zaposlenika poduzeća / organizacije jačaju svoju konkurentnost na tržištu.

Moj razvoj omogućuje:

 • široku, jednostavnu i kontinuiranu dostupnost edukacija svim zaposlenicima / članovima organizacija u svim dijelovima zemlje;
 • utjecaj organizacija / institucija / poslodavaca na kreiranje ponude te izbor iz ponude edukacijskih programa, u cilju usklađivanja s potrebnim kompetencija zaposlenika / članova organizacija;
 • pristupačne cijene edukacija bez pratećih troškova (za zamjenski rad, za troškove putovanja i slično), što znači da se za ista planirana sredstva može povećati opseg polaznika ili za planirani broj polaznika ostvariti uštede.

KAKO učiti na portalu Moj razvoj?

Putem portala www.mojrazvoj.com polaznicima je omogućeno e-učenje.

U BILO KOJE VRIJEME i S BILO KOJEG MJESTA:

 • polaznici se prijavljuju;
 • uče iz izvorno pripremljenih edukacija;
 • samovrednuju svoje postojeće kompetencije ili znanja;
 • polažu ispite kojima se vrednuju njihova stečena znanja;
 • dobivaju certifikate o uspješnom usavršavanju... i tako stječu nedostajuće kompetencije ili unapređuju postojeće.

A jedini su preduvjeti za educiranje putem portala Moj razvoj:

 • osnovna znanja korištenja Interneta
 • i standardno opremljeno računalo spojeno na Internet.

KOJE EDUKACIJSKE PROGRAME
smo vam pripremili?

NEFORMALNO OBRAZOVANJE


Edukacijski programi:

 • Umijeće komuniciranja (11 edukacija)
 • Vođenja i timovi (12 edukacija)
 • Osobne vještine (10 edukacija)
 • Posebna znanja (14 edukacija)

U svakom je programu niz edukacija, a svaka pojedinačna edukacija sastoji se od tekstualnog materijala/prezentacije, primjera, vježbi, testova/kvizova te ispitnih pitanja (za uspješno polaganje ispita izdaje se certifikat).

Detaljne informacije o edukacijskim programima, edukacijama, mogućnostima izbora modula… cijenama, itd. naći ćete u rubrici „O edukacijama“ .

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas