Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O nama
O nama Ispis E-mail

Partneri/vlasnici portala Moj razvoj:

Rezultanta d.o.o.
Mirine d.o.o.

Partneri su udružili svoja znanja i iskustva u internetskom poslovanju te posebna specijalistička znanja u područjima svojih registriranih djelatnosti.

Kontakt

Portal Moj razvoj prvi je komercijalni pružatelj cjelovitog spektra vlastitih online edukacija iz područja umijeća komuniciranja i srodnih vještina (soft skills) - na hrvatskom jeziku.
Naši neformalni programi usmjereni su cjeloživotnom učenju odraslih - osobnom razvoju, razvoju zaposlenika i razvoju menadžmenta, a u svrhu jačanja kompetencija potrebnih za život i rad u globalnom tržišnom okruženju.
Vrednujemo stečeno znanje putem online testova znanja i za svaku položenu edukaciju / modul / cijeli program izdajemo online certifikat.
Usklađeni smo s postavkama Strategije Europa 2020. koja donosi viziju socijalne tržišne ekonomije utemeljene na održivom rastu - na znanju i inovacijama, učinkovitijem iskorištavanju resursa, s visokom stopom zaposlenosti.  

Savjet portala Moj razvoj

Savjet je osnovan u svrhu osiguravanja stalne i kvalitetne veze između sadržaja koje pružamo putem portala Moj razvoj, tržišta rada te iskustava i pozitivnih svjetskih trendova u području online edukacija i usavršavanja odraslih.
Savjet portala Moj razvoj uključuje istaknute svjetske i regionalne intelektualce i javne ličnosti koji, unoseći svoja bogata i raznovrsna profesionalna i životna iskustva, verificiraju korisnost portala Moj razvoj za razvoj pojedinaca, tržišta i društva.

Savjet portala
      Uloga Savjeta:
    • savjetovanje u vezi s unapređenjem portala - daljnjim razvojem edukativnih sadržaja namijenjenih cjeloživotnom usavršavanju odraslih;
    • savjetovanje o potrebama europskog, regionalnog i nacionalnog gospodarstva i usavršavanja kompetencija pojedinaca;
    • glas savjesti i indikator prihvatljivosti i korisnosti sadržaja ponuđenih na portalu Moj razvoj.

       Napomena: 
       Savjet portala ne odgovara za eventualne pogreške ili
       propuste budući da konačne odluke o sadržaju portala
       donose njegovi vlasnici i profesionalni urednici.

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas