Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Učinkoviti sastanci Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Učinkoviti sastanci"?

Sastanci su iznimno važni za normalno funkcioniranje svake organizacije (kompanije). Dobro strukturirani i kvalitetno vođeni sastanci važni su za kolektivno donošenje odluka, planiranje, provedbu, razvijanje odgovornosti na svim razinama i sve ostale aktivnosti koje pridonose stvaranju uspješne kompanije. Ako se sastanci provode na pravilan način, tada to pomaže organizaciji da bude uspješna.

Postoje dobri sastanci, ali i loši. Loše vođeni sastanci ne ispunjavaju svrhu zbog koje su sazvani. Ponekad se nađemo u situaciji da prisustvujemo iznimno dugim sastancima na kojima se o jednoj te istoj stvari neprekidno raspravlja bez ikakvog pomaka prema naprijed, prema konstruktivnom zaključku ili rješenju.

Kvalitetni i učinkoviti sastanci ne događaju se slučajno – oni su rezultat dobrog i pomnog planiranja. Vrijeme koje ste utrošili u pripremu sastanka kasnije će vam dati pozitivne rezultate kroz učinkovito korištenje vremena koje ste predvidjeli za sastanak te ostvarivanje zadanih ciljeva.

Učinkoviti sastanci ostavljaju vas ispunjenima pozitivnom energijom i osjećajem da ste doista nešto postigli.

Saznajte, što čini sastanke učinkovitima

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Temeljna pravila za učinkovito vođenje sastanka. Načela sastavljanja dnevnog reda, ulogu određivanja temeljnih pravila sastanka i pravila za izradu zapisnika. Priroda i uzroci mogućih konflikata među sudionicima sastanka.

Vještine:

Primijeniti temeljna pravila za vođenje sastanka. Primijeniti načela sastavljanja dnevnog reda, i pravila za izradu zapisnika. Prepoznati znakove konflikata među sudionicima sastanka.

Ishodi

Biti sposoban:

  • pripremiti sastanak

  • voditi učinkovite sastanke

  • primjenjivati principe uspješnog komuniciranja među sudionicima sastanka

  • prevenirati nastanak sukoba među sudionicima sastanka

  • primijeniti metode za rješavanje sukoba na sastancima


Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Učinkoviti sastanci” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas