Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica Česta pitanja
Česta pitanja Ispis E-mail
Reference
bijela-crta
Registracija
bijela-crta
Zaštita podataka
bijela-crta
Plaćanje
bijela-crta
Testovi, ispiti
bijela-crta
Certifikati
bijela-crta

O online učenju i portalu Moj razvoj

Koje su prednosti online učenja?

Obrazovanja na daljinu omogućuje vam da prilagodite edukacijski program svojim osobnim i profesionalnim potrebama i interesima te nastavite svoje obrazovanje bez žrtvovanja osobnog i obiteljskog života, karijere, društvenih obveza.
Četiri aspekta obrazovanja na daljinu čine ga – svakome - posebno atraktivnom opcijom:

Pristupačnost

Gdje god se nalazili, vaš web za online usavršavanje je upravo tamo – u vlastitom domu, na putovanju, na odmoru, izletu, na radnom mjestu, u Internet kafiću…

Fleksibilnost

Naši programi su vam na raspolaganju u bilo kojem trenutku. Kada ćete pristupiti edukacijama na webu Moj razvoj, učiti, polagati test znanja i dobiti certifikat – određujete samo vi!

Dostupnost

Nema troškova putovanja, nema kupnje knjiga i ostalog nastavnog materijala… Ne morate ostaviti posao, obitelj, prijatelje da biste pohađali tečajeve… da biste se usavršavali. Radite, brinete o obitelji i učite - svojim vlastitim tempom – određujući mjesto i vrijeme za učenje. Uz vrlo prihvatljive cijene!

Prilagodljivost

Možete položiti jednu ili više pojedinačnih edukacija. Za svaku ćete dobiti certifikat. Možete položiti module koje vam preporučujemo u skladu s vašim poslovnim ili osobnim potrebama. I dobiti certfikat višeg stupnja. Možete položiti cijele programe. I dobiti najvišu razinu certifikata. Sve ovisi o tome koji je vaš osobni i poslovni i cilj.

Čime se bavi Moj razvoj?

Ponudom online edukacija širokog spektra - od osnova umijeća   komuniciranja do složenih vještina pregovaranja i prezentiranja, umijeća   upravljanja poslovima i ljudima te korisnih osobnih vještina i posebnih znanja s kojim ćete lakše postizati uspjeh u poslovnom i privatnom životu.

Naš je cilj dati vam što više korisnog i praktičnog znanja i to tako da ga možete jednostavno i brzo usvojiti.
I naše javne stranice koncipirane su tako da o edukacijskim programima koje vam nudi Moj razvoj imate što cjelovitiju informaciju i lakše procijenite koje su vam edukacije potrebne za unapređenje vaših kompetencija.

Zašto online učiti putem portala Moj razvoj?

Online edukacije na portalu Moj razvoj omogućuju vam da idete naprijed, povećate svoje znanje, poboljšate vještine, postanete zanimljiviji tržištu rada. I, nikamo ne morate ići jer smo mi uvijek s vama – putem portala Moj razvoj.

Online edukacije danas u nezamjenjivi izvori novih znanja. Odgovaraju i pojedincima i kompanijama zbog svojih očitih prednosti do kojih dolazite tek klikom miša.

Novac se danas ne daje olako i za njega puno očekujemo. Zahvaljujući svojoj prirodi, online edukacije mnogo su jeftinije od klasičnog obrazovanja, a Moj razvoj pruža vam kvalitetu za vrlo povoljnu cijenu.

Kojim se tehnologijama koristite za online educiranje?

Priprema online edukacija zahtijeva korištenje raznih tehnologija, stručnih znanja i vještina. Bez informatičkih znanja sve bi bilo nemoguće. Rabimo serversku podršku, razne softvere, a i puno hardvera, programe koji nam omogućuju izradu kvizova, testova znanja i izvješća o rezultatima, programe za njihovu obradu, alate za bolju prezentaciju sadržaja.

Baziramo se na Microsoftu i Internet Exploreru, ali ne zanemarujemo i druge preglednike.

Tko sve sudjeluje u izradi edukacija?

Naše online edukacije osmislili su stručnjaci različitih profila – od psihologa i politologa do liječnika i inženjera - koji se ne bave samo prenošenjem teorijskog znanja već na zanimljiv i kreativan način prenose iskustva i najbolju svjetsku praksu iz područja obrađenih u edukacijama. A spoj teorijskih znanja i praktičnih iskustava najbolji je put za učenje.

U online edukacijama koristimo se najnovijim istraživanjima koja se oslanjaju na empirijske podatke iz područja psihologije, informatike, sociologije, menadžmenta, medicine i drugih primijenjenih znanosti kako bismo izradili cjelovite programe koji su višestruko korisni našim polaznicima.

A vaše reference?

Uz stručnu i znanstvenu utemeljenost pripremljenih edukacija, naša je velika prednost dugogodišnje iskustvo u praksi, uključivo u organiziranju edukacija za zaposlenike i menadžment u velikom poduzeću, te u neposrednom educiranju. Zahvaljujući upravo tim iskustvima, naše edukacije odražavaju potrebe svih sudionika na tržištu rada – poslodavaca i pojedinaca/zaposlenika.

Danas ta iskustva i znanja prenosimo na drugi medij – na online edukacije.
Naš kredibilitet potvrđuje i sastav Savjeta portala, čiji članovi verificiraju korisnost portala Moj razvoj za razvoj pojedinaca, tržišta i društva.

Kako kontaktirati s vama?

Postupak je jednostavan. Za sva pitanja na koja odgovore niste pronašli u ovoj rubrici, na raspolaganju vam je e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
  
Na vaša pitanja odgovorit ćemo u roku od 24 sata.

 

Registracija i sigurnost

Zašto se trebam registrirati?

Bez registracije ne biste mogli postati polaznik edukacijskih programa portala Moj razvoj!
Prigodom registracije ispunjavate obrazac s obvezatnim i neobvezatnim poljima te dobivate:

 • lozinku s pomoću koje ulazite u dućan portala Moj razvoj
 • mogućnost kupnje edukacija i mogućnost učenja
 • mogućnost polaganja ispita i stjecanja certifikata koji svjedoče o stečenim kompetencijama.

Kako se štiti moja privatnost?

Portal Moj razvoj i osnivači portala (Rezultanta d.o.o. i Mirine d.o.o.) jamče vam potpunu zaštitu vaših osobnih podataka. Oni su za nas poslovna tajna. Tim se podacima služimo isključivo u svrhu poslovanja putem portala Moj razvoj te kako bismo vam pružili svoje edukacijske usluge, uz najvišu razinu kvalitete.
Vaši su podaci pohranjeni u bazi podataka portala Moj razvoj koji se u svojem radu služi naprednim softverima za zaštitu podataka.

Poštujete li Zakon o zaštiti osobnih podataka?

Naravno! Poslujemo u potpunosti u skladu s ovim zakonom kojem smo, uostalom, posvetili i jednu od naših edukacija.

Je li registracija uvjet za polaganje online edukacije?

Da. Jer podaci u registraciji, između ostalog, sadrže:

 • korisničko ime i lozinku, bez kojih ne možete pristupiti edukaciji;
 • polje za OIB i druge identifikacijske brojeve – bez kojih vam ne možemo izdati certifikat.

Je li registracija uvjet za plaćanje?

Da. Bez registracije ne možete niti ući u web dućan!

Važna napomena


Plaćati može:

 • polaznik (dakle, osoba koja će učiti i polagati testove znanja kako bi dobila certifikat)
 • osoba koja neće biti polaznik edukacijskih programa već samo platitelj. U obrascu za registraciju predviđena su i polja koja treba ispuniti platitelj.

Tko sve može do mojih registracijskih podataka?

Isključivo administratori portala Moj razvoj.

 

Plaćanje online edukacija

Na koji način mogu platiti online edukaciju?

Kupljene edukacije možete plaćati:

 • kreditnim karticama kartičarskih kuća… na rate
 • općom uplatnicom …

Detaljno

Što sve dobivam kada platim određenu online edukaciju?

Plaćanjem online edukacije dobivate:

 • pristup edukaciji /modulu /programu na našem portalu i mogućnost učenja;
 • mogućnost polaganja ispita (koji, za istu cijenu, možete ponoviti ukupno 3 puta, nakon čega plaćate 50 posto cijene iste edukacije);
 • e-certifikat koji svjedoči o vašim stečenim kompetencijama.

Može li netko drugi platiti online edukaciju za mene (primjerice, poduzeće ili institucija / organizacija, roditelji, rođaci…)?

Da. Plaćati može:

 • polaznik (dakle, osoba koja će učiti i polagati testove znanja kako bi dobila certifikat);
 • osoba koja neće biti polaznik edukacijskih programa već samo platitelj. U obrascu za registraciju predviđena su i polja koja treba ispuniti platitelj.

Ako je platitelj poduzeće / organizacija koja želi platiti edukacije većem broju polaznika, predlažemo da nam se izravno obrati na e-mail:

 

O edukacijama, testovima, ispitu…

Kako ulazim u pojedinu online edukaciju?

Edukacija vam je dostupna kada je kupite (platite) u našem web dućanu. Platitelj edukacije dobiva mailom račun o plaćenoj edukaciji, a polaznik obavijest da može pristupiti edukaciji.

Koliko dugo i koliko puta mogu sudjelovati u pojedinoj online edukaciji?

Kupljena edukacija dostupna vam je godinu dana od dana kupnje.
U tom će vam razdoblju sve kupljene edukacije biti dostupne u rubrici Moje edukacije.

Koliko puta mogu testirati svoje znanje nakon određene online edukacije?

Polaganje testa znanja (ispit) uključeno je u cijenu edukacije i za istu cijenu možete ga ponoviti ukupno 3 puta.
Ukoliko ni iz trećeg puta niste položili test znanja, morat ćete ponovno kupiti željenu edukaciju, ali tada uz 50 posto nižu cijenu.

Što je to predtest?

Predtest je test samoprocjene koji vam je, za određene edukacije, dostupan na otvorenim stranicama portala Moj razvoj.
Naime, svaki naš program i svaka edukacija ukratko su opisani na javno dostupnim stranicama portala. U sklopu tih informacija pružamo vam i mogućnost da besplatno provjerite svoje trenutačno poznavanje pojedinog područja koje obrađujemo u našim edukacijama. Time vam želimo dati okvirni uvid u znanja i umijeća za čije ste usavršavanje zainteresirani te olakšati odluku o daljnjem usavršavanju putem portala Moj razvoj.  

Što ako nešto ne razumijem, mogu li nekog upitati?

Naravno. Svoja pitanja nam možete uputiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Odgovor na svoj upit dobit ćete u roku od 24 sata.

 

Certifikati

Kakve certifikate mogu očekivati?

Polaganjem testa znanja   dobivate:  

 • e-certifikate (automatski, besplatno, odmah nakon položenog testa znanja):
         - e-certifikat za svaku
  pojedinačnu položenu edukaciju
         - e-certifikat višeg stupnja za module
         - e-certifikat najvišeg stupnja za cijele programe
 • certifikate (za sve navedene stupnjeve) u tiskanom obliku (po posebnoj narudžbi na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , uz dodatno plaćanje, poštom na kućnu adresu)

Detaljno

Što ako nemam pisač?

Pospremite certifikat na prijenosni medij (npr. stick) i možete ga isprintati na bilo kojem pisaču.

Koliko me košta online certifikat?

Online certifikat je besplatan.

Kako mi taj certifikat može korisititi?

Ako ste nezaposelni i tražite posao ili ako želite promijeniti posao, certifikate možete priložiti svojem životopisu i motivacijskom pismu, koje šaljete potencijalnom poslodavcu. A možda želite napredovati ili promijeniti područje rada u tvrtki u kojoj ste zaposleni. U tome vam certifikati mogu samo pomoći. Stoga ih dajte na uvid odgovornima za ljudske potencijale. 
  
Soft skills i srodne vještine i znanja danas su traženi u svakom poslu i   osigurat će vam komparativnu prednost na natječaju za željeno radno mjesto. Kompetencije stečene online učenjem i polaganjem testova znanja povećavaju vašu konkurentnost, ali i konkurentnost poduzeća / organizacija. Stoga će vam ovi certifikati itekako koristiti u vašoj karijeri.

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas