Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica Uvjeti korištenja
Uvjeti korištenja Ispis E-mail


Pravila i uvjeti korištenja portala mojrazvoj.com


Molimo da pročitate pravila i uvjete korištenja portala mojrazvoj.com.
Internetske stranice www.mojrazvoj.com (dalje u tekstu: mojrazvoj.com) u vlasništvu su trgovačkih društava Rezultanta d.o.o., Zagreb i Mirine d.o.o., Zagreb.

 

Pristupanjem portalu i kupnjom edukacija (pojedinačnih, modula ili cijelih programa; dalje u tekstu: edukacije) za online učenje na stranicama mojrazvoj.com:

  • stupate u ugovorni odnos s trgovačkim društvom Mirine d.o.o., kao nositeljem prodajnih aktivnosti i s tim povezanim ispunjavanjem zakonskih obveza;
  • potvrđujete kako ste pročitali, razumjeli i suglasili se da će vas ovi uvjeti obvezivati kao kupca i/ili korisnika (polaznika edukacija), a nas kao davatelja usluga, te
  • prihvaćate pravila i uvjete navedene u tekstu koji slijedi.
Ako se na bilo koji način ne slažete i ne prihvaćate sljedeće uvjete, neće vam biti omogućen pristup edukacijama, tj. stranicama za online učenje.
Za pristupanje stranicama, kupnju i educiranje putem portala mojrazvoj.com primjenjuju se uvjeti i pravila korištenja navedeni u nastavku, kao i svi primjenjivi zakoni Republike Hrvatske.

1. Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja portala mojrazvoj.com
Svojim pristupom portalu mojrazvoj.com (registracijom) neopozivo prihvaćate i pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja portala mojrazvoj.com kojima se uspostavlja pravni odnos između vas kao kupca i/ili korisnika i vlasnika portala.

2. Opći uvjeti korištenja
Portal mojrazvoj.com namijenjen je neformalnom cjeloživotnom online obrazovanju odraslih.
Korisnik usluga (polaznik edukacija) može biti svaka osoba s navršenih najmanje 15 godina života.
Portal mojrazvoj.com je mjesto na kojem se registrirate, kupujete edukacije, pristupate edukacijama, učite, polažete ispite i promptno stječete certifikate.
Kupljene edukacije su vam na raspolaganju - za učenje i polaganje testa znanja (ispita) - godinu dana od dana kupnje.
Test znanja može se polagati najviše tri puta u okviru iste cijene edukacije, a nakon toga uz ponovnu kupnju iste edukacije s popustom od 50 %.
Edukacije se mogu plaćati općom uplatnicom ili telebankingom te kreditnim karticama. Više...
3. Autorska prava
Portal mojrazvoj.com zadržava autorska prava nad svim sadržajima objavljenima na portalu, osim ako za pojedini sadržaj nije drukčije naznačeno.
Zabranjeno je svako korištenje autorskog djela bez suglasnosti vlasnika.
Žig portala Moj razvoj zaštićen je kod Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo RH.
Projekt portala Moj razvoj i njegov sadržaj deponiran je kod Hrvatske autorske agencije
4. Zaštita privatnosti
Portal mojrazvoj.com poštuje privatnost svojih kupaca, korisnika i posjetitelja.
Podaci iz procesa registracije, te ostali podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani, osim ukoliko ti podaci budu zatraženi od strane suda, u sudskom postupku.

5. Pravo na izmjenu i uklanjanje sadržaja
Portal mojrazvoj.com zadržava pravo unapređenja i promjene sadržaja edukacija na portalu bez prethodne najave.
Portal mojrazvoj.com zadržava pravo ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu, uz prethodnu najavu i obavijest kupcima predmetnih sadržaja/usluga u razdoblju od godinu dana od nastale kupnje.

Portal mojrazvoj.com zadržava pravo registriranom korisniku trenutačno ukinuti korisnički račun, bez prethodne najave, u slučaju nedopuštenog korištenja sadržaja portala odnosno kršenja ovih Uvjeta.
6. Korištenje stranice
Portal mojrazvoj.com neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja portala mojrazvoj.com.

Portal mojrazvoj.com objavljuje i linkove na vanjske stranice koje nisu u njegovom vlasništvu i/ili nisu nastale u sklopu mojrazvoj.com. Portal mojrazvoj.com ne jamči korisnicima tih stranica i/ili portala zaštitu podataka, odnosno ne jamči za sadržaj tih stranica.
7. Dostupnost stranice
Portalu mojrazvoj.com pristupa se putem Interneta, zbog čega se ne može jamčiti svakodobna dostupnost servisa i informacija na portalu.
8. Izmjena i dopuna Općih uvjeta korištenja
Portal mojrazvoj.com odnosno njegovi vlasnici, zadržavaju pravo jednostrane izmjene i/ili dopune ovih Općih uvjeta korištenja portala mojrazvoj.com, bez prethodne obavijesti, te neće biti odgovorni za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene izmjene i/ili dopune stupaju na snagu objavom na ovom portalu.

 
 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas