Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije Umijeće komuniciranja Napredno pregovaranje
Napredno pregovaranje Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Napredno pregovaranje"?

Pregovaranje je vještina, uči se, vježba se i uključuje u sebi čitav niz drugih vještina. Kad ih sve usvojite, uz određenu mjeru vježbe možete postati doista vrsni pregovarači – oni koji pregovaraju kao da igraju šah!!!
Pregovaranje od nečeg zamornog ili zastrašujućeg može postati gotovo igra. Naravno, ne treba smetnuti s uma kako je u pitanju ozbiljan proces koji nam je svakodnevno koristan, ali i koji nam može napraviti štetu ako ga ne odradimo kako treba.
Što uključuje napredno pregovaranje? Osim vještina koje smo obradili u edukaciji „Moć pregovaranja“ te poznavanja osnovnih elemenata pregovora, uključuje, prvenstveno, prepoznavanje stilova i taktika pregovaranja.Taktike se koriste da se zadobije kratkoročna prednost tijekom pregovora i da se smanje očekivanja od ukupnog dogovora. Mogu se koristiti i tijekom cjelokupnih pregovora te povremeno mijenjati, naravno uvijek u odnosu na to kako reagira druga strana, odnosno u kojem dijelu pregovora smo trenutačno.
Za uspješne pregovore, u kojima su obje strane, u konačnici zadovoljne, iznimno je važno stvoriti ozračje povjerenja. U protivnom niste u pregovorima već u sukobu u kojem svi puno više gube no što dobivaju.
 

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Pregovaračka procedura, koraci u pregovorima i pripremi pregovora. Pregovaračke taktike, prednosti i slabosti. Koje su nečasne taktike. Što su kradljivci vremena. Obilježja pregovora u timu i samostalno.

Vještine:
Primijeniti pregovaračku proceduru. Primijeniti taktike i dobivene savjete. Razumijeti potrebe druge strane. Upravljati vremenom tijekom pregovora.

Ishodi

Biti sposoban:
  • pripremiti pregovore
  • odabrati timske ili samostalne pregovore
  • sudjelovati u pregovaračkom timu
  • voditi svaki pregovarački razgovor
  • prepoznati nečasne taktike 
Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Napredno pregovaranje” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:
 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas