Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Motivacija - ključ uspješnog poslovanja Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Motivacija - ključ uspješnog poslovanja"?

Kako potaknuti nekog na aktivnost? Kako u drugima potaknuti volju za radom? Kako potaknuti vlastitu volju za radom? Što pokreće ljude? Koja to „sitnica“ utječe na čovjeka da nešto čini ili ne čini? Kako usrećiti pojedinca? Kako povećati svoj i tuđi optimizam?

Na sva ova i još mnoga pitanja koja muče menadžere/vođe u bilo kojem poduzeću odgovor daje jedan pojam – motivacija.

Zamislite da imate tim od četvero ljudi s kojima radite na jednom projektu. Svatko je od njih stručnjak u pojedinom području – dvojica su inženjeri, jedan je informatičar, a jedan kreativni stručnjak. Projekt sam po sebi nije im pretjerano zanimljiv, a nije niti vama koji ste nositelj projekta. Vašim suradnicima nedostaje entuzijazam, njihova kreativnost, znanje i sposobnosti ne dolaze do izražaja niti oni daju sve od sebe u izvođenju tog projekta. Što ćete sada? Kako ćete u njima probuditi interes za zalaganjem i ulaganjem energije i znanja u taj, nezanimljivi, relativno nevažan projekt kojeg ste prisiljeni provesti sa svojim timom?

U pronalaženju odgovora na ova i slična pitanja pomoći će vam upravo ova edukacija. Upoznavši se detaljnije s pojmom motivacije i svim naporima koje ona zahtijeva, naučit ćete kako se uspješno nositi s problemima iz prethodnog i sličnih primjera, ili još bolje, naučit ćete kako izbjeći probleme koji proizlaze iz nemotiviranosti. Jer, kako izreka kaže: „Bolje spriječiti nego liječiti“.

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Kako utvrditi vlastiti stupanj motiviranosti? Kako utvrditi razinu motivacije pojedinog zaposlenika. Procijeniti potrebe zaposlenike u cilju povećanja njihove motiviranosti i produktivnosti. Kako kreirati jedinstveni motivacijski sustav za svakog zaposlenika. Kako povećati vlastitu motivaciju i motivaciju drugih.

Vještine:

Primijeniti način procjene: samo-motiviranosti, motivacije pojedinog zaposlenika, potreba zaposlenika. Primijeniti način kreiranja motivacijskog sustava svakog zaposlenika.

Ishodi

Biti sposoban:

  • razumjeti pojam motivacije

  • procijeniti vlastiti stupanj motiviranosti

  • procijeniti motivaciju pojedinog zaposlenika

  • procijeniti potrebe zaposlenika u svrhu povećanja produktivnosti

  • kreirati motivacijski sustav za svakog zaposlenika

  • kontinuirano unapređivati vlastitu poslovnu motivaciju i motivaciju drugih


Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Motivacija - ključ uspješnog poslovanja” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas