Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Menadžment - upravljanje poslovima i ljudima Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Menadžment - upravljanje poslovima i ljudima "?

Upravljanje je složen posao koji menadžerima osigurava velik dio ovlasti. Međutim, uz te ovlasti neminovne su i odgovornosti. Ovlasti i odgovornosti različite su s obzirom na razine menadžmenta, pa se tako top ili strategijski menadžment uvelike razlikuje od srednjeg (operativnog) i nižeg (izvršnog) menadžmenta. I to ne samo po plaćama, opremljenosti ureda i raznim menadžerskim privilegijama već i po vještinama i znanjima koja se očekuju od pojedine razine menadžera.

Naime, menadžeri najniže razine se najveći dio vremena bave rješavanjem tehničkih problema, kvantitetom i kvalitetom rada, izvršavanjem svakodnevnih zadataka, pomaganjem zaposlenicima u rješavanju konkretnih problema, savjetovanjem i sl. Menadžeri srednje razine najčešće koordiniraju organizacijske aktivnosti i izvještavaju menadžere na vrhu hijerarhijske strukture. Menadžeri najviše razine usmjeravaju cjelokupnu organizacijsku aktivnost poduzeća i odgovorni su za njegovu poslovnu uspješnost.

U ovoj eduakciji saznajte, između ostalog, više o odgovornostima i ovlastima srednje i niže razine menadžmenta jer upravo te razine izravno utječu na uspješnost poslovanja i efikasnost upravljanja ljudima i procesima u tvrtki.

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Koje su temeljne funkcije menadžmenta. Ulogu planiranja u menadžmentu. Organiziranje poslova. Vođenje ljudi. Važnost upravljanja ljudskim potencijalima. Kako kontrolirati. Tko je menadžer. Upravljati drugima i sobom. Koje su odgovornosti menadžmenta.

Vještine:

Primijeniti vještinu upravljanje sobom. Primijeniti mehanizme kontrole.

Ishodi

Biti sposoban:

  • razumjeti funkcije menadžmenta

  • razumjeti funkciju i važnost planiranja

  • definirati faze planiranja

  • upravljati poslovima

  • osmisliti upravljanje ljudima

  • kontrolitrati poslove i ljude

  • razumjeti odgovornosti menadžmenta


Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Menadžment - upravljanje poslovima i ljudima” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas