Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Liderstvo - umijeće vođenja Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Liderstvo - umijeće vođenja"?

Liderstvo znači vođenje ljudi - ne nužno samo u poslovnoj sredini. Lider, dakle, ne mora biti i menadžer, menadžer, barem u određenoj mjeri, mora biti i lider.
Za uspješnost menadžmenta važna je koordinacija i kohezija svih funkcija - planiranja, organiziranja, vođenja i kontrole. No, u praksi se često događa da menadžeri, nastojeći unaprijediti poslovanje, zaborave na svoju najvažniju i najsloženiju funkciju koja se neposredno odnosi na ljude – vođenje.

Znate li što je vođenje? Znate li koje aktivnosti obuhvaća? Znate li kako vođenje utječe na uspješnost poslovanja?

Ne brinite, nepoznavanje ili nedovoljno poznavanje važnosti funkcije vođenja nije nerješiv problem. Menadžer može naučiti sve što je potrebno da bi uspješno obavljao ovu funkciju.

U ovoj edukaciji, između ostalog,  naučit ćete: razliku između vodstva i vođenja, razliku između vođe i menadžera... naučit ćete što čini dobrog vođu, o tome kako, kada i što delegirati... itd., itd.

Pa, krenite! Učite kako biste znanjem smanjili opasnosti za poslovanje, povećali produktivnost zaposlenika, organizacije, te povećali svoje zadovoljstvo i koristi od poslovanja.

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Razlika između menadžmenta i vođenja. Kako evaluirati i razviti sposobnosti uspješnog menadžera i vođe. Sustav uspješnog vođenja. Fenomen moći - kako steći moć u timu te se s njom nositi. Kako procijeniti i poboljšati samomotivaciju.

Vještine:

Primijeniti sustav uspješnog vodstva. Primijeniti sustav evaluacije liderskih sposobnosti. Primijeniti vještinu samomotiviranja.

Ishodi

Biti sposoban:

  • procijeniti svoju lidersku vještinu

  • unaprijediti svoje aktivnosti vođenja

  • unaprijediti razvoj vodstva i menadžerskih funkcija u poduzeću

  • demonstrirati moć kroz povjerenje i odanost svojih suradnika

  • preispitati i osmisliti svoju motivaciju za vođenje


Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Liderstvo - umijeće vođenja” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas