Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Kultura poslovnog komuniciranja Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Kultura poslovnog komuniciranja"?

Uspjeh u poslu zasigurno ovisi o kvaliteti određenog posla, dobrom proizvodu ili besprijekornoj usluzi. Ali, dobra komunikacija je presudna. Naravno, svi se slažemo s tom tvrdnjom koju potkrepljuju brojna eminentna istraživanja isto tako eminentnih stručnjaka. Iako znamo vrijednost komunikacijskih vještina, još uvijek se samo rijetki od nas mogu njima i pohvaliti.

Naše komunikacijske vještine su još uvijek prilično slabe. Potvrđuju to, primjerice, brojni poslovni nesporazumi, nedovoljno jasna i neorganizirana komunikacija koja rezultira zakašnjelim donošenjem odluka, nerazumijevanje iz različitih razloga (neslušanje kolega na sastanku, loše prenesena informacija, nevješto napisan e-mail…).Danas je teško i razmišljati o poslu ne znamo li komunicirati.

Nekada se toleriralo da različiti stručnjaci izvanredno rade svoj posao, ali ne znaju o njemu progovoriti ni riječi, opisati projekt te ga, na kraju, i prodati. Danas se i od ekscentričnih genijalaca očekuje da znaju obaviti poslovni razgovor, napisati uljudan e-mail, prezentirati svoj poslovni projekt, timski surađivati. I, kako bi sve bilo još teže, sve to uz adekvatnu neverbalnu komunikaciju koja prati njihovu poruku.

Vrlo je jednostavno zaključiti zašto se danas od zaposlenika traže razvijene komunikacijske vještine - loša poslovna komunikacija je skupa!

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Što je poslovna komunikacija i vrste komunikacija u poslovnom svijetu. Koliko je poslovna komunikacija važna. Odgovornost menadžera za dobru komunikaciju u kompaniji. Kako najbolje komunicirati u različitim poslovnim situacijama. Osnovne zakonitosti poslovnog e-maila i drugih oblika komuniciranja.

Vještine:

Primijeniti osnovne zakonitosti pripreme poslovnog e-maila i drugih oblika komuniciranja.

Ishodi

Biti sposoban:

  • razumjeti osnovne zakonitosti i važnost poslovne komunikacije
  • razumjeti odgovornost menadžera
  • kvalitetno komunicirati u različitim poslovnim situacijama
  • prilagoditi se nepoznatim poslovnim situacijama
  • primjenjivati naputke za poslovno komuniciranje u praksi

Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Kultura poslovnog komuniciranja” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas