Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Alati za poslovne analize Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Alati za poslovne analize"?

U današnje vrijeme, na početku drugog desetljeća trećeg tisućljeća, u turbulentnom vremenu brzih promjena poslovanja i cjelokupnog okruženja, klasični poslovni modeli koji su od poduzeća i drugih čimbenika u poslovanju i životu zahtijevali dugotrajna istraživanja i deteljne razrade, ustupili su mjesto efikasnim i jednostavni modelima – alatima prilagođenima vremenu suvremenog življenja.

Ključni efekti tih alata su osvajanje prednosti za onog tko ne oklijeva i prvi je - smanjivanje troškova, pobjeda na tržištu ...

SWOT - najpopularniji alat za strateške i marketinške analize pomaže nam da identificiramo poslovnu strategiju kojom će se na najbolji način iskoristiti snage i minimalizirati slabosti te kapitalizirati prilike i minimalizirati prijetnje. Ovaj nam alat može biti od velike pomoći prigodom planiranja i ocjene određenog posla te kod donošenja poslovnih odluka...

O SWOT analizi i ostalim najkorištenijim alatima za poslovne analize saznajte u našoj edukaciji.

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Koji su glavni alate za poslovne analize. Zašto i kada raditi poslovne analize. Kako izabrati odgovarajući alat u odnosu na poslovnu situaciju. Kako primijenjivati alate. Međusobne odnose alata i kako se nadopunjuju.

Vještine:

Primijeniti alate za poslovne analize.

Ishodi

Biti sposoban:

  • razlikovati alate za poslovne analize

  • procijeniti zašto i kada raditi poslovne analize

  • predložiti i izabrati odgovarajući alat u odnosu na poslovnu ili drugu situaciju

  • provesti analize ili upravljati njihovim provođenjem

  • kombinirati više alata


Odlučite li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Alati za poslovne analize” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas