Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Uslužna kultura - odnos prema klijentima Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Uslužna kultura - odnos prema klijentima"?

Svakoga smo dana barem jednom usluženi. Ako ništa drugo, zasigurno ćemo otići u trgovinu barem po svježi kruh ili jutarnje pecivo. Ukoliko tome pridodamo odlazak u banku ili poštu, na benzinsku pumpu… pa dolazak, primjerice, servisera za perilicu rublja, pozivanje taksija jer žurimo u zračnu luku i to nam je najbrži način da stignemo na vrijeme ... onda uslugama, doista, nikad kraja.

Na svakom koraku je netko čije su nam usluge potrebne. I stoga se logično nameću pitanja za sve pružatelje usluga: jesu li dovoljno profesionalni, je li njihova usluga na razini, je li njihov odnos prema klijentima doista onakav kakav bi trebao biti… i jesmo li, u konačnici, mi - kao klijenti - zadovoljni?

Usluga koju nudite svojim kupcima samo je jedan aspekt vašeg cjelokupnog biznisa. Sve veći fokus danas je na razvoju proizvoda, prodaji i marketingu. Na današnjem je tržištu konkurencija sve jača u najrazličitijim segmentima ponude. Sve je veći broj ponuđača istih vrsta proizvoda i korisnici imaju sve veću mogućnost izbora. I što sad? Kako biti drukčiji od konkurencije? Zašto bi korisnik baš nama poklonio svoje povjerenje, baš kod nas kupio željeni proizvod/uslugu? Kako zadržati postojećeg i pridobiti novog korisnika?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja se otvaraju u domeni uslužnih djelatnosti, pokušat ćemo dati u ovoj, nadamo se, zanimljivoj i poučnoj edukaciji.

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Uloga i snaga upravljanja iskustvima korisnika. Strategije odnosa prema korisnicima / klijentima. Kako njegovati odnose s korisnicima / klijentima. Uputiti klijenta i na druge korisne proizvode i usluge. Kako ostaviti dobar dojam. Kako uspostavljati i održati kvalitetne odnose prema klijentima (prodavači, odvjetnici, uslužne djelatnosti, ...)

Vještine:

Primijeniti razne načine njegovanja odnosa s korisnicima / klijentima. Primijeniti upute za uspostavljanje specifičnih poslovnih odnosa u okviru pojedinih djelatnosti.


Ishodi


Biti sposoban:

  • pojačati samoinicijativu i biti motiviraniji za posao

  • unapređivati odnose s korisnicima / klijentima.

  • jasno i utjecajno komunicirati

  • motivirano izvršavati svoje radne zadatke

  • kreirati mogućnost dodatne prodaje

  • čuvati ugled tvrtke / organizacije

  • uvećati zadovoljstvo korisnika


Odlučite li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Uslužna kultura - odnos prema klijentima” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas