Online edukacije za svakog, svugdje, u svako doba...

Naslovnica O edukacijama Pojedinačne edukacije
Upravljanje vremenom Ispis E-mail

Što vam donosi edukacija "Upravljanje vremenom"?

Ne znate što biste prije započeli, imate osjećaj da zadatak mora biti gotov i prije negoli ste uopće počeli raditi na njemu?! Vječita borba s vremenom dio je svih nas. "Da mi dan traje barem 48 sati", "Ja jednostavno ništa ne stižem", "Ostajem na poslu do 7, 8 navečer" ... Sve to zvuči poznato, kao neko zajedničko iskustvo koje svi dijelimo. No, zašto ostati zarobljen u vremenu, u svom malom vremenskom kaosu, strci i zbrci svakodnevice, rastrganosti između posla i privatnih obveza. Postoje rješenja, savjeti i upute kako kod sebe razviti vještine upravljanja vremenom da bismo kvalitetnije živjeli, radili i općenito funkcionirali.
Vještina upravljanja vremenom predstavlja našu sposobnost da prepoznamo i prevladamo problem osobnog upravljanja vremenom. S dobro razvijenom vještinom upravljanja vremenom moći ćemo na kvalitetniji način kontrolirati svoje vrijeme i svoj život, svoju energiju i razinu stresa koju možemo podnijeti. Može nam se dogoditi napredovanje na poslu – jer postajemo učinkovitiji. Moći ćemo uspostaviti ravnotežu između poslovnog, osobnog i obiteljskog života. Moći ćemo se prilagoditi i odgovoriti na sva "iznenađenja" ili neke nove prilike.

Znanja, vještine i sposobnosti koje se stječu ovom edukacijom

Znanja i vještine


Znanja:
Vještine upravljanja vremenom. Zašto i kako voditi dnevnik aktivnosti. Čemu služi lista zadataka. Kako postavljati prioritete. Što je model hitno / važno. Koje su različite vrste upada u tekući posao.

Vještine:

Pripremiti dnevnik aktivnosti. Sastaviti listu zadataka.

Ishodi

Biti sposoban:

  • koristiti dnevnik aktivnosti

  • planirati i slijediti listu zadataka

  • definirati prioritete

  • procijeniti što je hitno, a što važno

  • prilagoditi strategije korištenja vremena karakteristikama zadataka

  • eliminirati upade u posao


Smatrate li da će vam znanje stečeno u online edukaciji “Upravljanje vremenom” i uvjerenje koje ćete dobiti položite li tečaj biti korisni:

 

VirtueMart
Vaša košarica je prazna.

Slijedite nas

Facebook

Preporučite nas